Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Prenumerera

Hög tid att uppgradera din BizTalk plattform - BizTalk Product Life Cycle

Hög tid att uppgradera din BizTalk plattform - BizTalk Product Life Cycle
Har du koll på hur supporten för din version av BizTalk Server ser ut? Redan nu till sommaren slutar Microsoft att supporta BizTalk Server version 2013 och 2013R2. Passa på att ta tillfället att förbättra din integrationsplattform och att få tillgång till nya funktioner i samband med uppgraderingen till senaste version av BizTalk Server

Läs mer

Mät din digitala kommunikation - del 2 | Skapa en mätstrategi

Mät din digitala kommunikation - del 2 | Skapa en mätstrategi
ATT vi marknadsförare, kommunikatörer och webbredaktörer behöver mäta kommunikationen i digitala kanaler är vi medvetna om. Men hur ska vi bära oss åt? I detta inlägg delar mätningsninjan Johan Johansson med sig av sin mätstrategi, det vill säga hur vi ska jobba med datan vi får in.

Läs mer

8 bra anledningar till att lägga dina IT-lösningar i molnet

8 bra anledningar till att lägga dina IT-lösningar i molnet
Det finns många goda skäl att vilja använda molnet för IT-lösningar. En del är kanske redan uppenbara för dig, andra kan vara sådant som du inte tänkt på förut. Här listar jag några anledningar ur en utvecklares perspektiv. Jag jobbar i Microsofts molntjänst Azure och möter ofta människor som fortfarande är osäker på vad det innebär att använda en molnbaserad plattform. Därför har jag samlat mina bästa argument här.

Läs mer

Mät din digitala kommunikation - del 1 | Så här kommer du igång

Mät din digitala kommunikation - del 1 | Så här kommer du igång
Johan Johansson är en riktig mätningsninja. Han är digital analytiker på Outfox och populär kursledare i Google Analytics. Han hjälper företag och organisationer att erövra den digitala sfären. I samband med en kurs passade jag på att mjölka Johan på en del av hans kunskap. I denna första del av vår bloggserie ”mät din digitala kommunikation” hjälper Johan oss att komma igång med grunderna.

Läs mer