Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Prenumerera

a byte of pdb

Ny på Pdb | Samuel Gustafsson, frontend-utvecklare introduktionsprogrammet Fast Forward

Ny på Pdb | Samuel Gustafsson, frontend-utvecklare introduktionsprogrammet Fast Forward
Samuel Gustafsson är Gotlandskillen som blivit Huskvarna-bo. Han är nyutexaminerad frontend-utvecklare och ny på Pdb. I introduktionsprogrammet Fast Forward kommer han få stifta bekantskap med Pdb:s alla affärsområden men fokus ligger på Javascript och att utveckla webbapplikationer i eSolutions-teamet.

Läs mer

A byte of Pdb - i Afrika

A byte of Pdb - i Afrika
Flexibla arbetstider, frihet under ansvar och jobba på andra platser än kontoret? Det erbjuder de flesta arbetsgivare inom IT numera. Men inte alla anställda passar på att jobba från Uganda i några månader. Sofia Karlsson, BI-utvecklare på Pdb sedan 2011, har precis kommit hem ifrån en fantastisk reseupplevelse – och heltidsjobb.

Läs mer

VD-snack | Rekordår för Pdb

VD-snack | Rekordår för Pdb
2017 går mot sitt slut och jag blickar tillbaka på året som gått som ett fantastiskt positivt år för Pdb. Det är i flera avseenden ett rekordår! Verksamheten har en tillväxt på 25% men samtidigt en mycket sund och långsiktig lönsamhetsnivå.

Läs mer

Ladda fler