Vi erbjuder

 • Stronger Digital Impact - eSolutions

  Innovativa digitala tjänster och produkter – det är eSolutions. Vår kreativitet och höga tekniska kompetens håller oss i framkant inom områden som e-handel, webbutveckling, intranät, mobila lösningar och Internet of Things. När vår erfarenhet möter användarens behov och kundens komplexa verksamhetskrav uppstår användarvänliga och verksamhetsförbättrande lösningar.

 • Smarter Integration Solutions

  Vi maximerar din integrationsförmåga för effektivare affärsprocesser baserade på marknadsledande plattformar. En väl fungerande integration är en nödvändighet för en väl fungerande verksamhet. Genom att använda de informationskällor du har på ett smart sätt så sjunker kostnaderna och effektiviteten ökar. 

 • Better Business Intelligence

  BI, beslutsstöd, skapar snabbare insikter och effektiviserar era beslut. Våra erfarna specialister säkerställer val av metod och plattform samt ett effektivt införande. Pdb erbjuder effektiva verktyg inom strategisk och operativ analys och rapportering. Våra lösningar är baserade på Microsofts marknadsledande portfölj inom Business Intelligence.

 • Deeper Business Knowledge - Consulting

  Med vår erfarna specialistkompetens inom IT och verksamhetsutveckling säkerställer ni behovet av kompetens, kapacitet och metoder för framgångsrika projekt och verksamhetsförbättringar. Vi hjälper er med små och stora projekt och kompetensförstärkning.

Kontakta oss för mer information

Johannes Gustafson

Försäljningschef, affärsutvecklare

+46766-32 06 03

johannes.gustafson@pdb.se