Business Analyst med stor förståelse för affärssystem och dess processer

Tillsammans med en av våra stora kunder bygger vi ett kraftfullt team kring ett globalt och verksamhetskritiskt affärssystem. Nu söker vi dig som vill ha en strategisk och operativ roll som Business Analyst i en växande och stimulerande organisation.

Om dig

Som Business Analyst arbetar du med att hantera krav och formulera lösningar i gränslandet mellan verksamheten och IT. Långsiktigt är din roll att lära dig kundens verksamhet, struktur och kultur för att kunna ta fram funktionella och värdeskapande lösningar för en global organisation.

Du har med dig erfarenhet av affärssystem och processer och triggas av att vara "allround" i din roll. Du är nyfiken och har ett eget driv i att gräva fram förutsättningar, skriva specifikationer och supportera verksamheten. Att ta ansvar från affärsbehov till leverans av lösning är något du tycker är kul och inspirerande.

Då rollen är utåtriktad och du möter många olika intressenter värdesätter vi även din förmåga att leda och skapa relationer, föra dialog och rådgöra kring möjligheter och lösningar med ett proaktivt förhållningssätt. 
Vi ser det som meriterande om du har en IT-bakgrund och/eller erfarenhet av tillverkande och distribuerande verksamhet.

Om oss

Teamet består av cirka 10 personer med bred och djup kompetens om kundens verksamhet och system. Vi sitter tillsammans i vardagen och samarbetar i teamet för att hålla en hög servicenivå mot verksamhet och andra intressenter.

Att jobba på Pdb är en fantastisk kombination av inspiration, samarbete och prestation. Läs mer om vårt medarbetarkoncept The Red Ride.

Anne Lundholm, teamchef för Consulting-teamet: "Intressant och utmanande jobbmöjlighet"

Moving

talent

Forward

För mer information om tjänsten:

Anna-Karin Sandstedt

Affärsområdeschef Consulting

0705 710846

anna-karin.sandstedt@pdb.se

Skicka din ansökan till:

Håkan Lindell

HR-ansvarig

0766 320597

hakan.lindell@pdb.se