Key Account Manager/Affärsutvecklare

Motiveras du av försäljning och långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom tidigare erfarenhet av försäljning inom BI eller systemintegration och vill vara med på en spännande resa? Vi söker dig som vill följa med på vår framgångsrika tillväxtresa genom att utveckla företagets nyckelkunder.

 

Uppdraget

Du kommer att driva långsiktiga och lönsamma relationer med Pdb:s nyckelkunder. Detta gör du i ett tätt samarbete med kunden, där du coachar och guidar för att säkerställa att de får maximalt värde av sin IT-investering.

Du ansvarar för att ta in nya kunder inom Pdb:s expertområden. Du blir därefter ansvarig för hela försäljningsprocessen som innefattar förhandling, avtal, uppföljning och kundnöjdhet. Vidare kommer du att analysera kundens verksamhet och identifiera nya affärsmöjligheter samt delta i marknadsaktiviteter, events och kampanjer.

Du blir en nyckelperson i säljteamet och till din hjälp har du prestigelösa och erfarna kollegor. Beslutsvägarna på Pdb är korta och du kan påverka både strategiskt och operativt. 

Tjänsten innebär en del resor i Sverige men även stor flexibilitet.

 

Vi vill jobba med dig!

Här trivs du som älskar försäljning och affärer. Du är trygg i kontakten med andra och du drivs av att skapa nya relationer. Ditt affärsmannaskap präglas av samarbete både internt med ditt team men även ute hos dina kunder. Tack vare dina tidigare erfarenheter är förmågan att fatta egna beslut och se möjligheter i förändringar, mycket god.

  • Eftergymnasial utbildning ses som meriterande
  • Några års arbetslivserfarenhet av försäljning av IT-lösningar, med fokus på mjukvarulösningar
  • Meriterande med erfarenhet av ERP-system och ERP-projekt
  • Erfarenhet av beslutsstöd (BI) och/eller systemintegration
  • Goda IT-kunskaper
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • B-körkort

 

Att jobba på Pdb är en upplevelse som förenar personlig utveckling med nytta och nöja. Läs mer om vårt medarbetarkoncept The Red Ride.

Moving

talent

Forward

För mer information om tjänsten, kontakta:

Johannes Gustafson

Försäljningschef

0766 320603

johannes.gustafson@pdb.se

Skicka din ansökan till:

Håkan Lindell

HR-ansvarig

0766 320597

hakan.lindell@pdb.se