Projektledare/Verksamhetskonsult

Vill du ha en spännande och utvecklande roll inom en framgångsrik verksamhet och vara med att skapa de bästa logistiska förutsättningarna för våra kunder? Har du ett stort intresse av effektivisering, lager och logistik? Då kan vi erbjuda utmaningar för dig som trivs med förändring och ständig utveckling.

Uppdraget

Våra kunder står inför spännande utmaningar i en digital värld som är under ständig förändring. Vi hjälper dem att vara i framkant med aktuell verksamhetskompetens kombinerad med högt IT-kunnande skapa strategier och fungerande lösningar.

Vi vill jobba med dig!

Vi ser gärna att du har branscherfarenhet av lagerlogistik och distribution, har erfarenhet av att driva och leda förändringsarbete och en utbildning inom IT.

Som person har du en fallenhet för att organisera och leda. Du driver målmedvetet framåt, är lösningsorienterad och har en god planeringsförmåga.

Du har en naturlig förmåga att kommunicera, mycket god samarbetsförmåga samt behärskar engelska väl i tal och skrift.

Exempel på vad vi jobbar med:

  • Agera verksamhetsstöd i IT-frågor
  • Effektivisera processer och IT
  • Analysera och implementera nya system 
  • GAP-analys mellan processer och verksamhetssystem

 

"Jag tycker om att bygga relationer på starka grundvärderingar där båda parter är vinnare" säger Anna-Karin Sandstedt, affärsområdeschef för Consulting på Pdb. 

Att jobba på Pdb är en upplevelse som förenar personlig utveckling med nytta och nöje. Läs mer om vårt medarbetarkoncept The Red Ride.

Moving

talent

Forward

För mer information om tjänsten:

Anna-Karin Sandstedt

Affärsområdesansvarig Consulting

0705 710846

anna-karin.sandstedt@pdb.se

Skicka din ansökan till:

Håkan Lindell

HR-ansvarig

0766 320597

hakan.lindell@pdb.se