NYHETER

Ny projektledare på Pdb, Fredrik Samefors

Fredrik Samefors är ny projektledare på Pdb. Han har tidigare jobbat på Evry och på Jordbruksverkets IT-avdelning som Scrum Master och projektledare. Nu ser han fram emot att bidra och påverka Pdb:s resa framåt.

Läs mer
NYHETER
Jul 10, 2017

Pdb:s moduler räddade Scandbios data

För tre år sedan bestämde sig Scandbio för att byta affärssystem. Samtidigt fanns ett behov av ett flexibelt system för affärsanalys. Men vad skulle hända med all historisk data vid bytet?

Läs mer
NYHETER
Jul 04, 2017

Gunnar Iggmark - ny webbutvecklare och systemarkitekt

Gunnar Iggmark är ny på Pdb som webbutvecklare och systemarkitekt i Episerver-teamet. "Pdb lockade eftersom det är en sunt företag med en spännande plan för vägen framåt."

Läs mer
NYHETER
Jun 30, 2017

Pdb och Jönköping University i forskningssamarbete kring Machine Learning

Hur kan algoritmer förbättra beslut? Den frågan ska en forskargrupp från Jönköping University svara på tillsammans med experter på dataanalys från Pdb.

Läs mer
NYHETER
Jun 28, 2017

Pdb vinner pris på Integrate 2017 i London

Pdb:s integrationsstrateg Joakim Wadskog blev under tisdagen utsedd till Product Specialist of the Year för BizTalk360 på konferensen Integrate 2017 i London.

Läs mer
NYHETER
Jun 27, 2017

Welcome to the Ride of Your Life

Vi har utvecklat ett koncept för alla Pdb:s medarbetare där utbyte, utmaning och utveckling är fokus. Vi kallar det The Red Ride.

Läs mer
NYHETER
Jun 21, 2017

Victor Huynh, ny BI-arkitekt på Pdb

Utvecklaren Victor Huynh ville jobba mer med Business Intelligence och med de bästa på marknaden – därför är han nu en del av BI-teamet på Pdb.

Läs mer
NYHETER
Jun 13, 2017

Så ser Litium på svensk B2B-handel

Pdb samarbetar med Litium som erbjuder en kraftfull och flexibel e-handelsplattform. De har tagit temperaturen på svensk e-handel i B2B-segmentet och presenterar resultatet i rapporten "Svensk B2B-handel".

Läs mer
NYHETER
Jun 07, 2017

Johanna Kaloczy, välkommen till Pdb:s BI-team!

Johanna Kaloczy är ny som utvecklare i BI-teamet på Pdb. ”Det är roligt med ett stort BI-team med lång erfarenhet och kul med nya projekt att ta tag i” säger Johanna om sin nya tjänst.

Läs mer
NYHETER
May 30, 2017

Välkommen till Pdb Stockholm, Leif Byström

Leif Byström är en av våra nya nyckelpersoner i Episerver-teamet i Stockholm. Han är en högkvalificerad frontend-utvecklare med förkärlek för Berlin.

Läs mer
Visa tidigare nyheter