Nyheter

Inwido ny integrationskund till Pdb

Läs mer
NYHETER
May 22, 2017

Christian Åhs Grevsjö är ny affärsutvecklare på Pdb

Christian kommer från Fagerhult där han under 18 år varit i frontlinjen för deras digitala resa i olika roller som webbansvarig, onlinechef och digital strateg. Nu är han på plats på Pdb som affärsutvecklare inom webb och e-handel.

Läs mer
NYHETER
May 18, 2017

Stefan Hybert, välkommen till Pdb!

Stefan Hybert är ett riktigt Java-ess som tagit klivet över till Pdb och team Consulting. Nu väntar den spännande utmaningen att bygga upp ett riktigt superteam på Husqvarna.

"Jag sökte mig till Pdb för att det är ett personligt företag som engagerar sig i att utveckla både sina anställda och sina kunder." säger Stefan

Läs mer
NYHETER
May 16, 2017

Inwido ny integrationskund till Pdb

Inwido, marknadsledande leverantör av fönster och dörrar, är ny integrationskund till Pdb. Pdb ska bland annat konsolidera integrationsflöden och leverera ett strategiuppdrag, PdbConnect.

Läs mer
NYHETER
May 09, 2017

Catherine Iggmark, ny projektledare inom webbutveckling

Catherine Iggmark är ny projektledare inom webb och e-handel på vårt Stockholmskontor. Hon kommer närmast från Consid och kommer nu bygga upp det nya Episerver-teamet på Pdb.

Läs mer
NYHETER
May 05, 2017

Pdb och Husqvarna Group etablerar kompetenscenter

Pdb och Husqvarna Group utökar sitt samarbete med att etablera ett kompetenscenter ”Rex Competence Center” (RCC) för att säkerställa kompetensförsörjningen till det affärskritiska, globala affärssystemet REX.

Läs mer
NYHETER
Apr 13, 2017

Niklas Grek ny Integration Architect på Pdb

Niklas Grek är en pryltokig innebandyentusiast från Nässjö. Nu ser han fram emot en ny roll i integrationsteamet på Pdb: "Tjänsten är helt i linje med hur jag vill utvecklas inom arbetslivet."

Läs mer
NYHETER
Mar 21, 2017

Nyanställd: Johan Johansson är tillbaka på Pdb

"När möjligheten att komma tillbaka till Pdb öppnade sig för mig kändes det helt rätt" säger Johan Johansson om att komma tillbaka till Pdb efter 23 år på Electrolux.

Läs mer
NYHETER
Mar 10, 2017

Better Than a Monkey - Machine Learning

Går det att förutse en vinnare av en ishockeymatch baserat på data med hjälp av Machine Learning? "Ja!", säger Erik Wilderoth, konsult på Pdb och skapare av "Better Than a Monkey". Detta har Aftonbladet nu plockat upp i sin sportbilaga.

Läs mer
NYHETER
Feb 10, 2017

Power BI-lösning till ny logistikkund

Sävsjö Transport har behov av en self service-tjänst med Power BI och har anlitat Pdb som beslutsstödsleverantör. 

Läs mer
NYHETER
Jan 24, 2017

Pdb rekryterar superteam till spännande uppdrag

Pdb gjorde ett fantastiskt år 2016 och fortsätter att växa och ta nya affärer. Nu bygger IT-bolaget upp två nya team tillsammans med en av sina kunder. Ett kraftfullt affärssystemsteam och ett utvecklingsteam inom Java.

Läs mer
Visa tidigare nyheter