NYHETER

Victor Huynh, ny BI-arkitekt på Pdb

Utvecklaren Victor Huynh ville jobba mer med Business Intelligence och med de bästa på marknaden – därför är han nu en del av BI-teamet på Pdb.

Läs mer
NYHETER
Jun 13, 2017

Så ser Litium på svensk B2B-handel

Pdb samarbetar med Litium som erbjuder en kraftfull och flexibel e-handelsplattform. De har tagit temperaturen på svensk e-handel i B2B-segmentet och presenterar resultatet i rapporten "Svensk B2B-handel".

Läs mer
NYHETER
Jun 07, 2017

Johanna Kaloczy, välkommen till Pdb:s BI-team!

Johanna Kaloczy är ny som utvecklare i BI-teamet på Pdb. ”Det är roligt med ett stort BI-team med lång erfarenhet och kul med nya projekt att ta tag i” säger Johanna om sin nya tjänst.

Läs mer
NYHETER
May 30, 2017

Välkommen till Pdb Stockholm, Leif Byström

Leif Byström är en av våra nya nyckelpersoner i Episerver-teamet i Stockholm. Han är en högkvalificerad frontend-utvecklare med förkärlek för Berlin.

Läs mer
NYHETER
May 22, 2017

Christian Åhs Grevsjö är ny affärsutvecklare på Pdb

Christian kommer från Fagerhult där han under 18 år varit i frontlinjen för deras digitala resa i olika roller som webbansvarig, onlinechef och digital strateg. Nu är han på plats på Pdb som affärsutvecklare inom webb och e-handel.

Läs mer
NYHETER
May 18, 2017

Stefan Hybert, välkommen till Pdb!

Stefan Hybert är ett riktigt Java-ess som tagit klivet över till Pdb och team Consulting. Nu väntar den spännande utmaningen att bygga upp ett riktigt superteam på Husqvarna.

"Jag sökte mig till Pdb för att det är ett personligt företag som engagerar sig i att utveckla både sina anställda och sina kunder." säger Stefan

Läs mer
NYHETER
May 16, 2017

Inwido ny integrationskund till Pdb

Inwido, marknadsledande leverantör av fönster och dörrar, är ny integrationskund till Pdb. Pdb ska bland annat konsolidera integrationsflöden och leverera ett strategiuppdrag, PdbConnect.

Läs mer
NYHETER
May 09, 2017

Catherine Iggmark, ny projektledare inom webbutveckling

Catherine Iggmark är ny projektledare inom webb och e-handel på vårt Stockholmskontor. Hon kommer närmast från Consid och kommer nu bygga upp det nya Episerver-teamet på Pdb.

Läs mer
NYHETER
May 05, 2017

Pdb och Husqvarna Group etablerar kompetenscenter

Pdb och Husqvarna Group utökar sitt samarbete med att etablera ett kompetenscenter ”Rex Competence Center” (RCC) för att säkerställa kompetensförsörjningen till det affärskritiska, globala affärssystemet REX.

Läs mer
NYHETER
Apr 13, 2017

Niklas Grek ny Integration Architect på Pdb

Niklas Grek är en pryltokig innebandyentusiast från Nässjö. Nu ser han fram emot en ny roll i integrationsteamet på Pdb: "Tjänsten är helt i linje med hur jag vill utvecklas inom arbetslivet."

Läs mer
Visa tidigare nyheter