Victory_bredbild.jpg
Mar 21, 2017

Nyanställd: Johan Johansson är tillbaka på Pdb

Johan Johansson jobbade på Pdb 1986-1994 men lämnade företaget till förmån för Electrolux. Under åren har han haft roller som utvecklare, Development Manager och IT-chef. Nu, 23 år senare, är han tillbaka på Pdb som Senior Consultant.

"Jag har hela tiden haft kontakt med Pdb under mina Electrolux-år. Det är gott samarbete och väldigt professionella konsulter på Pdb. Det kändes helt rätt att gå tillbaka när en möjlighet öppnade sig för mig" säger Johan.

Strategisk resurs i Rex Competence Center på Husqvarna

Johan kommer förstärka Pdb:s RCC (Rex Competence Center) på Husqvarna och bland annat jobba med kommande strategiska satsningar.

"Även på Electrolux jobbade jag med REX som ERP-applikation med stöd för lagerhantering, logistiklösningar, kundorder med många olika typ av integrationer. Jag har också alltid suttit nära affärsverksamheten och den kunskapen är avgörande nu i de spännande satsningar Husqvarna gör med RCC."

A byte of Pdb

Johan är också trebarnspappa, sportintresserad och golfare.

"Jag ser fram emot att bli en del av Pdb-gänget igen och hoppas kunna bidra med min erfarenhet på ett bra sätt. Privat ser jag fram emot ljusare och varmare dagar så att golfsäsongen kan dra igång!"

  • Namn: Johan Johansson
  • Aktuell: Ny(gammal) på Pdb som Senior Consultant och Program Manager i RCC-teamet på Husqvarna
  • Bor: Hovslätt, Jönköping
  • Familj: Gift, tre barn 29 år, 26 år, 14 år
  • Intressen: Sport i allmänhet, spelar golf.