CASE MACHINE LEARNING

Effektivare rådgivning för LRF Konsult

Pdb har tillsammans med forskare från Jönköping University tagit fram en prototyp för maskinell framtagning av jämförelseanalyser till Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag.

Läs mer
CASE ESOLUTIONS

Systemutveckling och partnerskap

Regionfastigheter i Jönköping och Pdb har under ett långt och framgångsrikt partnerskap utvecklat ett processtöd som idag används i 16 av Sveriges 21 landsting.

Läs mer
CASE ESOLUTIONS

Så lyckades Scandbio med sin digitala transformation

Sedan e-handelslösningen driftsattes har Scandbio minska sina kostnader och ökat merförsäljningen. Alla integrationer mot befintliga system har automatiserat orderläggningen. 

Läs mer
CASE INTEGRATIONS

Effektivt informationsutbyte för Dekra

Den nya integrationslösningen, framtagen med hjälp av PdbConnect, har gett bilsäkerhetsbolaget Dekra effektivt informationsutbyte i sina affärsprocesser.

Läs mer
CASE ESOLUTIONS

Ökade intäkter med serviceapp

En mobil lösning som kraftigt reducerar tiden för administration och ökar kvaliteten på dokumentationen. Det blev verklighet för byggbolaget.

Läs mer
CASE CONSULTING

Ett partnerskap med kontinuitet

"Snabbhet och flexibilitet är två anledningar till det långa partnerskapet. Men det viktigaste är den personliga relationen" säger Björn Hedenborn, Manager Customer Integration DHL.

Läs mer
CASE BUSINESS INTELLIGENCE

Snabbare och bättre information på LRF Konsult

Lantbrukarnas Riksförbund ger Pdb högsta betyg: ”Vi sparar tid och kan erbjuda effektiv rådgivning till våra kunder tack vare vår satsning på ett analyssystem för kundbokslut”

Läs mer
CASE BUSINESS INTELLIGENCE

Den bästa lösningen för Svenska Hem

”Lösningen passar oss som handen i handsken. Den har varit igång mindre än ett år men vi kan redan räkna in investeringen tack vare ökad försäljning”.
Magnus Sjöström, IT-chef Svenska Hem

Läs mer
CASE BUSINESS INTELLIGENCE

Pdb Planner en framgångsfaktor för Elgiganten

När Elgiganten Logistik AB efterlyste en lösning för att följa upp arbetsmängd och produktivitet så var Pdb:s helhetsförslag precis vad verksamheten behövde.

Läs mer
CASE BUSINESS INTELLIGENCE

Babybjörn planerar enklare med Huvudplanering

"Vi sparar mycket tid och kan styra våra leveranser och lager på ett effektivt sätt" säger Daniel Svensson ansvarig för extern produktion och lagerförsörjning på Babybjörn AB.

Läs mer
CASE BUSINESS INTELLIGENCE

Pdb:s moduler räddade Scandbios data

Med hjälp av affärsanalysen kan Scandbio analysera sin verksamhet och effektivisera sitt arbete.

Läs mer